tirsdag, april 18, 2006

Sandheden og avisen

Dansk Modstandskamp

Når vi læser avisen, men kender sandheden

Nedenstående omtalte gravskænding er opklaret. I følge graver Per Andersen (som vi kender udmærket og stoler på) er forbrydelsen opklaret. Det var fremmede fra et nærtliggende opsamlingssted, der udførte udåden.
Det var således ikke ballet i sporthallen (som det mere end antydes i Fyens Stiftstidendes artikel), der var den egentlige anledning til forbrydelsen, men måske (som det vil fremgå nedenfor) var ballet et passende dække for den udanske ugerning.

Nej, det var hadet generelt til danskerne, hvis topfolk har lukket dem ind i landet.

Med tusinde mennesker samlet til halbal var der enkelt slagsmål, og nogle knuste ruder på Stenstrup Skole lige ved siden af. Disse forholdsmæssige små sager var slemme nok, men de havde efter det oplyste ingen forbindelse med forbrydelsen på Stenstrup Kirkegård.

"Du har ret Mogens Glistrup, selvom du måtte bøde 20 dage i spjældet, for at fortælle sandheden."

14 gravsten sparket ned

Fyens Stiftstidende 6. marts 2006

HÆRVÆRK:
Stenstrup Kirkegård skændet efter urolig diskoteksaften
Af Henrik Bjerg Jensen heb@fyens.dk

STENSTRUP:
Tidligt søndag morgen skulle kirkegårdsgraver Per Andersen i gang med at salte fortov. Et skrækkeligt syn mødte ham:14 gravsten var sparket til jorden på Stenstrup Kirkegård. Snesporene afslørede, at gerningsmanden på sin zig-zag-kurs gennem anlægget er gået målbevidst til værks. Gravstedernes stenmonumenter er væltet omkuld nærmest på stribe.
- Det er rystende, ganske forfærdeligt at se. Nu kan mennesker ikke en gang få fred på det sidste sted, de har tilbage, siger graver Per Andersen.
Svendborg Politi blev øjeblikkelig tilkaldt, og den parkerede patruljevogn fik hurtigt folk i Stenstrup væk fra morgenkaffen og ud til kirkegården for at kontrollere, om netop deres afdøde familiemedlems gravsted var berørt.

Triste pårørende
- Gudskelov er ingen af gravstenene tilsyneladende ødelagt, men mandag morgen skal jeg i gang med gravemaskinen, så vi kan få dem rejst igen.
Jeg har set den slags på tv før og tænkt "Uha, bare det ikke rammer os", og se så, hvad der sker, fortæller Per Andersen, som i løbet af søndag formiddag havde samtaler med mange pårørende, der var kede af det.

Udløber af diskoteket
Per Andersen har været graver ved Stenstrup Kirke i 11 år.- Og jeg har aldrig tidligere oplevet sådan en rodebutik, erklærer han.Hverken vagthavende hos Svendborg Politi eller kirkegårdsgraveren er i tvivl om, at hærværket har udspring i det ungdomsdiskotek, der blev holdt i Stenstruphallen lørdag aften.- Det plejer altid at flyde med dåser og flasker efter sådan et diskotek. Dem samler jeg så op. Det gør ikke noget. Men hærværk ..., siger Per Andersen, der ikke har nogen anelse om, hvem der har udvist denne mangel på respekt.

Slået i ansigtet
Halballet i Stenstrup gav i det hele taget anledning til nogen uro. Lige efter midnat måtte politiet kaldes til Stenstruphallen i forbindelse med et overfald. En 18-årig ung diskoteksgæst fra Faaborg havde modtaget et knytnæveslag i ansigtet af en 17-årig mand fra lokalområdet, der nu sigtes for vold.Og ved midnatstid blev desuden tre termoruder på Stenstrup Skole slået i stykker.
http://www.informationomdanmark.dk/



If your heart is filled use your brain