tirsdag, januar 27, 2009

HJEMMERØVERIER - BL.A. UDFØRT AF DE STATSINVITEREDE PARTNERE I EU - SKAL OPREGNES SÆRSKILT OG BEKÆMPES NU


iod
Efterforskning er tilsynladende blevet til noget med at berolige de potentielle ofre for forbrydelser.
Om formålet er at få kriminaliteten til at glide mere gelinde, er svært at sige. Det er imidlertid resultatet, der opnås.
Repressiv Tolerance er nøgleordene i den bagved- og ovenoverliggende filosofi.
Men:

DET ER SKØNT SE HVOR

DE LEDENDE DUMMER SIG

GANG PÅ GANG


LÆS NU REFERAT AF INTERVIEW MED ANSVARLIG

"Når beroligelser aldrig har bund i realiteterne, bliver de til foruroligelser"


16. oktober 2007 i Berlingske Tidende:


"Selv om danskerne er blevet skræmt af sidste uges grove røverier i private hjem, tyder intet på, at den form for kriminalitet er på vej til at blive hverdagskost i Danmark. Det siger Ove Bundgaard Larsen fra Rigspolitiets NEC-afdeling, der nu vil give området særlig opmærksomhed.



Det gør indtryk på os, at to familier i løbet af den seneste uge er blevet overfaldet hjemme hos dem selv – så voldsomt, at en 65-årig mand fra Smørum døde af det, mens en 35-årig mand fra København blev gennembanket for øjnene af sine gæster. Og hvis vi også husker den mand, der for nylig blev vækket af maskerede røvere og frarøvet 100.000 kroner og alle sine DVD-film, og det ældre ægtepar, der blev slået og sparket af fem hætteklædte mænd, der forsvandt med parrets penge og to biler, kan vi let få den tanke, at der bliver mange flere af den type røvere, og at vi er i farezonen derhjemme som aldrig før. Den tanke deler vicekriminalinspektør Ove Bundgaard Larsen fra Rigspolitiets Nationale Efterforsknings Center, NEC, imidlertid ikke. Efter at have gransket politiets statistikker nøje fastslår han, at der i år har været mellem 20 og 22 af den type røverier i private hjem. Høj opklaringsprocent. »Antallet er ikke foruroligende, men vi har haft nogle røverier af en alvorlig karakter i sidste uge og endda et dødsfald, og derfor vil vi nu følge udviklingen ganske nøje i år og næste år. Umiddelbart ser der ud til at være en lille stigning, men jeg tror nu ikke, det er en udvikling, vi skal frygte,« siger Ove Bundgaard Larsen. Han tilføjer, at opklaringsprocenten i de omtalte sager tilmed er forholdsvis høj. »Den er i hvert fald over 50 procent. Hos Københavns Vestegns Politi har de opklaret samtlige de fem-seks-sager, de har haft.« Tallene for hjemmerøverier må i øvrigt pilles ud med »håndkraft«, fordi de ikke optræder særskilt i statistikkerne. De falder ind under kategorien »Anmeldelser om røveri mod andre, jf. straffelovens § 288«, hvor de kun udgør omkring en procent af denne kategori..."
----------------------------------------

Der er lissom lagt en klar tone af beroligelse over de overordnede politifolks attituder og udtryk. Politidirektør Hanne Bech Hansen i præcis det samme toneleje har vi været ved. Og vi fortsætter. Vær vis på det!



Det kan være fordi andre skal sige, at med politikernes åbne grænser til det kriminelles paradis, så overskrides det som var, men som er fjernet, og de kriminelles paradis bliver til helvedet også for lovlydige borgere her.



Jævnfør ovenstående artikeluddrag: 20-22 af den type røverier i private hjem, refereres Ove Bundgaard Larsen den 16. oktober 2007, og han udtrykker bl.a.:

"...tyder intet på, at den form for kriminalitet er på vej til at blive hverdagskost i Danmark..."


Berlingske Tidende den 2. oktober 2008: I år indtil videre 39 hjemmerøverier

Kendsgerningerne blev simpelthen listet op for 'den ansvarlige efterforsker' og for offentligheden i Berlingske Tidende af to kvikke journalister tæt på årsdagen for interviewet med 'den ansvarlige efterforsker' i Rigspolitiets Nationale Efterforsknings Center (NEC).

Det må være den simple logik, der er sat ud af kraft.

På : http://www.berlingske.dk/article/20081002/danmark/81002138/ kan du læse: "Antallet af hjemmerøverier er i kraftig stigning de seneste tre år. Tal fra rigspolitiet viser, at der 2006 skete 16 røverier i folks private hjem. I 2007 var tallet steget til 23 røverier. Med det seneste røveri, mod et ældre ægtepar i Galten, er man i år helt oppe på 39 tilfælde, hvor chokerede danskere bliver udsat for grove røverier i deres private hjem..."

Derefter kan du se kort beskrivelse af samtlige hjemmerøverier i 2008 indtil den 2. oktober listet behørigt op Af René Løkkegaard Jepsen & Jeppe Bangsgaard




VI ER MODSTANDSGRUPPE, DER ER MEGET IMOD DEN MANGLENDE INDSATS MOD HJEMMERØVERIER OG ÅRSAGERNE TIL SAMME, UANSET AT DE TILSYNELADENDE MEST UDFØRES AF VORE STATSINVITEREDE PARTNERE I EU. AT MYNDIGHEDERNE IKKE KAN OFRE EN NY HOVEDKATEGORI AF KRIMINELLE GERNINGER, SOM DET NATURLIGVIS FORDRES AF INDLYSENDE GRUNDE , OG SOM VI NETOP HAR VIST I DETTE INDLÆG, BETRAGTER VI SOM SKALTEN OG VALTEN MED BORGERNES REALE BEKYMRINGER. DE ANSVARLIGE OG VI SKAL KUNNE SE OMFANGET AF DENNE FORBRYDELSE OVER TIDEN. OG VI VIL SAMTIDIG NATUTRLIGVIS VIDE, HVILKE UDLÆNDINGEGRUPPER, DER SIGTES FOR AT UDFØRE DENNE FORBRYDELSE.



HVOROM ALTING ER, DER SKAL SKE FORBEDRENDE ÆNDRINGER NU!

Danmark på vej mod anarki

16-23-39

Sonia


If your heart is filled use your brain