søndag, marts 05, 2006

Om Europa formørkes?



Information om Danmark




Om Europa formørkes - hvad med de store forandringer via vore politiske ledere?

Vi måtte i begyndelsen af 2006 konstatere, at Norge netop har fået sin officielle prognose, men noget effektivt modspil kan vi ikke se. Det var den væsentligste årsag til, at vi videresendte korrektionen af de officielt danske befolkningsopgørelser til Norge. Der er visse kræfter igang med af blotlægge den norske officielle befolkningstatistik, som de to norske link også viser.

Den demografiske utviklingen i Norge: http://www.honestthinking.org/no/pub/HT.2005.05.15.OJA.Bakgrunnsinformasjon_for_artikkel_om_SSB.html
A crescent over Europe?:
http://www.afa.org/magazine/July2005/0705europe.asp

Europe and Islam: Crescent Waxing, Cultures Clashing: http://www.twq.com/04summer/docs/04summer_savage.pdf

Islam in France: The French Way of Life Is in Danger:
http://www.meforum.org/article/337

Fremtidens befolkning i Norge:
http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article1209423.ece
http://www.meforum.org/article/337


I Holland får vi også positive reaktioner på f.eks. :
http://nekklachten.web-log.nl/log/4920629
(her skal man skrive på engelsk for at være med)

Norge og Holland er henholdsvis ca. 10 år bagud og 15-20 års forud for den skæve immigrations-udvikling i Danmark.
D.v.s. vi skal se muhammedaner-flertal her omkring 2035-2040, i Norge i år omkring 2050, men i Holland (med en fremmeprocent 25-28 pct. nu) allerede 2025-2030. Der har selvfølgelig været krig, der måske kan forhindre udviklingen videre mod det multietniske kaos
lang tid forinden de kommer i flertal. Krigen i Europa planlægges fra terrorgrupper i Marokko og Bosnien.

Alle europæiske regeringer fortsætter støt og roligt den store udvidelse af det euroæiske samarbejde mod øst og syd, hvor man måske hellere skulle lægge grundlæggende om efter de senest indvundne erfaringer. Det drejer sig bl.a. om "udveksling af arbejdskraft og kultur" og om pengeoverførsler fra EU til de udviklingsfattige områder i 10 lande syd for Middelhavet. Vi skal højest sandsynligt ikke regne med, at vore regeringer gør noget for at forhindre eller sinke en sådan udvikling; støtte herfra betragter vi som fuldstændig nyttesløs. De er desværre for meget i lommen hos araberolie-landene til, at de kan/vil gøre noget. Tilmed holdes Euroen nu oppe af araber-olien, hvilket vi har beskrevet baggrunden for på:
http://www.lilliput-information.com/revalu.html

En serie rentestigninger presser Euro kursen endnu mere op i tæt på stilstands-Europa og forværrer forholdene, som vi præcis beskev de de ville udvikle sig med Euroen forud for 1. Euro-folkeafstemning. Nu blev de så forhindret lidt mere i lave inflation igen, for med den at kunne argumentere falsk for 2. Euro-afstemning, når det så er gået galt omkring 2010. En serie renteforhøjelser standser/afdæmper nemlig aktiviteten endnu mere i Europa, selvom ledigheden nu reelt er henved 20 pct. af de arbejdsduelige.

Europæiske befolkning og arbejdsduelighed: http://www.lilliput-information.com/euarb.html

Her kunne man ellers have forestillet sig en omlægning af handelen med de mest terrorfikserede områder af verden under forudsætningen af, at vi fik vores energisalg dirigeret i sikkerhed, så Europa kunne erstatte de leverancer, vi nu henter i lande, der i stigende grad kan forventes at benytte sig terroristisk handelspolitik vendt mod Vesten. Danmark har reelt været selvforsynende med energi de sidste 15 år.

Fra en anden gruppe fik vi denne video fra Sky-TV om forberedelserne i Bosnien. (det er vigtigt at den downloades fuldtud før den afspilles):
http://www.sky.com/skynews/video/videoplayer/0,,91134-bosnia_p3705,00.html

Derfor skal de europæiske folk virkelig vise modstandskraft nu; ellers får de ikke den fornødne støtte til den forestående kamp, der kommer til at stå lige så sikkert som Amen i kirken. Og den kommer lang tid før end mange forventer.
Uden modstandskraft i befolkningen har vi tabt.
Derfor er det nu toget kører.

If your heart is filled use your brain